Werkwijze & Visie

Ik ben in staat om dromen, wensen en verlangens te vertalen naar interieurs. Mijn streven is daarbij om een interieur meer te laten zijn dan materie alleen. Een interieur moet wat mij betreft een veilig thuis worden waarin de bewoner of gebruiker zich vrij en geborgen voelt.

Mijn werkwijze bestaat er vooral uit door mijn intuïtie en gevoel te koppelen aan informatie en harde data. Ik duik in de persoonlijkheid en smaak van de klant, en koppel mijn bevindingen aan mijn kennis op het gebied van architectuur, materialen en kleuren.

Waar wordt de klant gelukkig van?’

Dat is de vraag die ik samen met de klant probeer te beantwoorden. Wat vindt de klant mooi? Wat verafschuwt hij juist? Zo ontwikkelt zich een gesprek over (droom)beelden en wensen waarbij ook praktische zaken als tijdsplanning en budget aan de orde komen.
Terwijl we praten, filosoferen en al dromend plannen smeden, gebruik ik uiteraard mijn intuïtie, beeldend vermogen en 25 jaar ervaring om de klant aan te vullen en te inspireren. Zo ontstaat er vanuit een dynamische dialoog een ontwerp dat iedereen verrast! Het inspireert me daarbij zeer wanneer er persoonlijke wensen boven water komen. Hoe ongewoner hoe beter!

Daarnaast zit ik als een bok op de haverkist. Ik ben bij het hele verbouwingstraject aanwezig en kan deze van A tot Z uit handen nemen van de klant. Ik bedenk het ontwerp, schrijf de bestekken, onderhandel met de aannemer, overleg met de architect, doe de bouwbegeleiding en sta zonodig met mijn kaplaarzen aan op de bouwplaats. Ik regel desgewenst alles tot in de kleinste details; van het meubilair, de stoffering en de verlichting tot en met het servies, het linnengoed, en de handdoeken en badjassen in de badkamer. Ik ben er tot de laatste snik bij betrokken zodat ik zeker weet dat het resultaat is zoals we ons dat vooraf hadden voorgesteld.